Piata de fuziuni si achizitii (M&A) din Franta da semne de revenire din criza financiara, inregistrand un total de 542 de deal-uri in 2010. Valoarea tranzactiilor s-a ridicat la 36,4 miliarde euro conform raportului intocmit de Mergermarket, citat de Wall Street Journal.
Cu toate ca numarul de tranzactii a crescut cu 40% comparativ cu 2009, iar valoarea lor cu 97,6%, activitatea din Franta se situeaza sub varful de 149,9 miliarde euro inregistrat in 2007.

Dupa ce a intermediat cele mai mari tranzactii din Franta, Morgan Stanley si-a adjudecat prima pozitie in clasamentul celor mai mari consultant de M&A, devansand bancile locale Societe Generale si BNP Paribas.

Firma britanica Linklaters a fost cea mai cautata casa de avocatura pentru tranzactiile din Franta, oferind consultanta juridica pe 41 de deal-uri cu o valoare totala de 51,2 miliarde euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri