Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) o numeste pe Ana-Maria Baciu in pozitia de partener remunerat si coordonator al practicii de proprietate intelectuala a firmei.
Anuntul vine la cateva zile dupa ce avocatul Alexandru Harsany a plecat de la NNDKP pentru a intra in consultanta.

Cu o experienta profesionala de peste unsprezece ani, Ana-Maria Baciu este specializata in toate aspectele privind marcile, desenele, brevetele, dreptul de autor si numele de domeniu.

De asemenea, ea face parte din echipa NNDKP care coordoneaza litigiile privind brevetele in materie farmaceutica. Totodata, avocatul coordoneaza asistenta acordata in domeniile „Farmaceutice”, „Jocuri de noroc” si „Protectia consumatorilor”.

Ana-Maria Baciu s-a alaturat echipei NNDKP in anul 2003. Este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti. Ea este membru al Baroului Bucuresti si al Camerei Nationale a Consilierilor in Proprietate Industriala din Romania.

Recent, Ana-Maria Baciu a fost numita vice-presedinte al grupului regional de lucru din Lex Mundi privind reglementarile din industria de sanatate.

„In perioada imediat urmatoare ne vom concentra pe dezvoltarea echipei, care, recent, a fost consolidata prin cooptarea unui nou avocat specializat in domeniul proprietatii intelectuale”, a afirmat Ana-Maria Baciu.

In ultimii opt ani Ana-Maria a fost implicata in toate proiectele majore ale NNDKP, atat in domeniul proprietatii intelectuale, cat si in domeniile farmaceutice, jocuri de noroc si protectia consumatorilor, consiliind clienti precum Philip Morris, Kraft Foods, Microsoft, Total, Teva Pharmaceuticals, Nokia, BitDefender, Betfair sau Wrigley.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri