Casa de avocatura Bostina si Asociatii a schimbat echipa de avocati din cadrul biroului teritorial de la Iasi prin cooptarea avocatilor colaboratori Helga Fenea si, respectiv, Vasile Ciobanu, ca urmare a incetarii contractelor de colaborare cu avocatele Irina Arnautu si Dana Bostan.
Helga Fenea absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi in anul 2007, fiind beneficiara unei burse de studii Erasmus - Socrates in domeniul dreptului privat spaniol. Ea este membra a Baroului Iasi din decembrie 2008, si avocat definitiv din aprilie 2011. Printre domeniile sale de expertiza se numara dreptul comercial si al societatilor comerciale, procedura insolventei, contenciosul administrativ si fiscal si dreptul civil.

Vasile Ciobanu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi in anul 2002 si este membru in Baroul Iasi. Experienta sa profesionala vizeaza asistarea si reprezentarea persoanelor juridice si persoanelor fizice in fata instantelor judecatoresti in materie comerciala, in procedura insolventei, drept administrativ si contencios fiscal, asistenta juridica la negocieri, recuperari creante si executari silite precum si drept civil, drept penal si dreptul familiei.

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a deschis in 2006 birou de avocatura in Iasi, prin absorbtia unui cabinet de avocatura individual.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri