Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a promovat ca parteneri asociati patru avocati: Simona Neagu, Sorina Olaru (Cretu), Ioana Niculeasa si Emil Bivolaru.
Structura de parteneriat cuprinde acum doisprezece parteneri asociati („equity partners”) si patru parteneri remunerati („salaried partners”).

Coordonata de Ana Diculescu-Sova, echipa de litigii a inregistrat o crestere a ponderii in cifra de afaceri a firmei, care a crescut de la un an la altul (de la 21% in 2008, la 35% in 2009 si 38% in 2010 si 2011). Simona Neagu, Sorina Olaru (Cretu) si Emil Bivolaru coordoneaza, alaturi de Radu Damaschin (partener remunerat in departamentul de litigii), o echipa formata din 33 de litigatori.

Echipa de litigii a coordonat, printre altele, in ultimii ani doua proiecte: litigiile dintre importante banci din Romania si clientii acestora, in legatura cu pretentiile avand ca obiect protectia consumatorului, generate de adoptarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 50/2010, gestionand peste 1.100 de dosare; reprezentarea Rompetrol in legatura cu pretentiile formulate de Statul Roman cu privire la rambursarea unei datorii fiscale in valoare de 570 de milioane de euro.

Portofoliul clientilor de litigii cuprinde organizatii precum Alpha Bank, Banca Comerciala Romana (BCR), Danube Fund, Globe Trade Centre (GTC), Lafarge Ciment, OMV Petrom, Primaria Municipiului Bucuresti, Rompetrol, Smithfield Ferme, Sonae Sierra, Tavistock Group (Arlynn), Tenaris, Volksbank.

Ioana Niculeasa a fost implicata in unele din cele mai mari tranzactii imobiliare care au avut loc pe piata locala in ultimii ani, printre care vanzarea complexului de birouri Floreasca Business Park catre NEPI, dar si cel mai semnificativ proiect de pe piata de profil, asistarea Deutsche Bank Group in achizitia proiectului Upground.

Recent, ea coordonat un alt proiect major, vanzarea complexului de birouri City Business Centre din Timisoara de catre antreprenorul roman Ovidiu Sandor, precum si intrarea pe piata a grupului De'Longhi, prin achizitia fabricii Nokia din Cluj (Jucu).

Pe fondul unei piete imobilare inerte, practica de real estate, alcatuita din sapte avocati, a reusit sa inregistreze o pondere de 8% din cifra de afaceri a firmei in ultimii patru ani. Portofoliul de clienti activi include companii precum Alfred C. Toepfer International Romania, Asmita Gardens, Bluehouse Capital, Cascade Group, Crown Constructions, Decathlon, Deutsche Bank AG, Edmond de Rothschild Private Equity Management Ltd., Globe Trade Center (GTC), Ingleby Holding, Oracle Romania, Shedlin Capital AG, Sonae Sierra.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri