Mandatul a inclus selectia consortiului de intermediere, pana la supervizarea tuturor activitatilor, incluzand negocierea contractului de intermediere, realizarea prospectului, structurarea tranzactiei si asistenta pe tot parcursul procesului de vanzare.

“Structurarea ofertei intr-o maniera care sa permita incadrarea in termenele stranse agreate cu Fondul Monetar International, derularea discutiilor cu autoritatile de reglementare, armonizarea procesului de culegere a informatiilor relevante conform reglementarilor europene au reprezentat o parte dintre aspectele juridice cheie, care au necesitat o atentie deosebita”, spune Miruna Suciu, partener si coordonator al departamentelor de energie si piete de capital.

Ea a condus echipa de sase avocati experimentati in tranzactii complexe pe piata de capital implicata in acest proiect. “Am avut ca modele SPO-uri derulate in spatiul european, pe piete mai mature”, adauga Miruna Suciu.

Citeste si:

Musat & Asociatii mai este implicata in alte doua proiecte importante pe piata de capital: vanzarea pachetului de 15% din actiunile Transgaz la Bursa de Valori Bucuresti si lansarea ofertei publice initiale pentru vanzarea a 20% din Tarom.

Oferta Transelectrica se va inchide pe 27 martie. Pretul minim la care se pot face subscrierile este de 14,9 lei/actiune, in vreme ce pretul maxim este de 19,2 lei/actiune. Investitorii pot subscrie prin intermediul celor trei brokeri care intermediaza tranzactia, precum si prin intermediul celorlalti brokeri care au semnat acorduri cu membrii consortiului.

Oferta Transelectrica se face cu cartile pe fata. Cine profita de pe urma "licitatiei" publice?

Oferta Transelectrica se face cu cartile pe fata. Cine profita de...