Pe de o parte, echipa NNDKP, coordonata de Gabriela Cacerea (foto sus), unul din partenerii practicii de M&A, a asistat Ringier pe parcursul intregului proces, incepand cu etapa de due diligence si continuand cu structurarea tranzactiei si redactarea si negocierea contractelor aferente. Tranzactia a presupus atat preluarea unei participatii majoritare, cat si stabilirea cadrului de cooperare intre actionari dupa achizitie.

De cealalta parte a negocierilor, echipa din cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii a fost coordonata de Razvan Gheorghiu-Testa (foto jos), avocat asociat.

Ringier a cumparat 70% din actiunile Ejobs Group S.A. Acest pachet cuprinde majoritatea actiunilor detinute de cei doi fondatori locali ai eJobs, Liviu Dumitrascu si Daniel Tatar, precum si intregul pachet de actiuni detinut de un investitor financiar.

TRANZACTIA ANULUI IN ONLINE: Ringier cumpara eJobs.ro

TRANZACTIA ANULUI IN ONLINE: Ringier cumpara eJobs.ro

Prin aceasta tranzactie, a carei valoare nu a fost facuta publica, Ringier Romania isi creste cota de piata in domeniul digital, o directie strategica a grupului. Achizitia este in linie cu strategia globala a Ringier de dezvoltare in zona digitala, in special in sectorul transaction based al pietei online.