Musat & Asociatii va asigura consultanta juridica Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) prin intermediul Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) pentru pregatirea si derularea ofertei publice primare de vanzare a 10% din capitalul social al societatii Hidroelectrica.
Musat & Asociatii a participat la licitatie impreuna cu consortiul alcatuit din BRD Societe Generale, Citibank si Intercapital Invest, care ieri a castigat contractul de intermediere ale IPO-ului Hidroelectrica.

“Vom acorda asistenta juridica sindicatului de intermediere pe tot parcursul pregatirii si finalizarii procesului de listare si oferire catre public a 10% din capitalul social al Hidroelectrica, incluzand redactarea raportului de due-dilligence juridic, prospectul de oferta, documentele necesare lansarii ofertei publice, dar si pentru solutionarea oricaror aspecte legale pe parcursul si in timpul ofertei”, a declarat, intr-un comunicat de presa, Miruna Suciu (foto), Partner Musat & Asociatii.

Echipa care se va ocupa de acest proiect cuprinde peste 10 avocati cu experienta in piata de capital, energie si privatizare si va fi coordonata de Miruna Suciu.

In prezent, Musat & Asociatii acorda consultanta juridica pentru alte proiecte importante derulate pe piata de capital, precum vanzarea secundara a unui pachet de 15% din actiunile Transgaz la Bursa de Valori Bucuresti si lansarea ofertei publice initiale pentru vanzarea a 20% din Tarom. De asemenea, Musat & Asociatii a fost implicata si in oferta publica secundara pentru vanzarea a 15% din Transelectrica, incheiata cu succes la sfarsitul lunii martie.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri