Casa de avocatura ONV Law anunta deschiderea unui departament de drept sportiv, sub coordonarea avocatului partener Bazil Oglinda.
Societatea isi propune ca, in primul an de activitate, consultanta in drept sportiv sa-i majoreze cu minimum 10% cifra de afaceri anuala.

“Acordam asistenta in etapa premergatoare incheierii contractului, dar vom consilia sportivul sau clubul in cauza si in perioada executiei contractului, precum si la incetarea acestuia”, explica Bazil Oglinda, partener al societatii de avocati.

Bazil Oglinda este doctor in drept comercial - summa cum laude - si titular al cursurilor de dreptul afacerilor si Drept societar, la facultatile de Relatii Economice Internationale si Contabilitate, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Din anul 2006, este arbitru in cadrul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei. De asemenea, este reprezentant la International Chamber of Commerce (ICC-Paris) din partea Comitetului National si, din anul 2012, este si secretar stiintific al Colegiului de Conducere al Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Departamentul nou-infiintat reprezinta atat interesele cluburilor, cat si pe cele ale sportivilor de la diverse discipline de specialitate. Casa de avocatura a acordat asistenta juridica pentru infiintarea Federatiei Romane de Triatlon, dar si a Asociatiei Romane de Triatlon. De asemenea, societatea este partenerul juridic al Smart Atletic, unul dintre cei mai organizatori locali de evenimente sportive. Ultimul contract de reprezentare semnat de ONV Law a fost cu fotbalistul portughez Nuno Claro Simôes Coimbra, portar la CFR Cluj.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri