In 30 iunie 2012 expira termenul pana la care contribuabilii cu datorii la stat pot beneficia de reducerea cu jumatate a penalitatilor pentru debitele restante. Va spunem astazi cine si in ce conditii poate beneficia de aceste facilitati fiscale, informeaza Avocatnet.


Prin art. XI al OG 30/2011, Guvernul a dat posibilitatea firmelor si persoanelor fizice care au restante la stat sa beneficieze de reducerea la jumatate a penalitatilor de intarziere, daca isi achita datoriile restante pana la 30 iunie 2012.

Ulterior, Ministerul Finantelor Publice, Casa Nationala de Pensii Publice si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate au publicat in Monitorul Oficial ordine prin care stabilesc cum vor fi aplicate exact aceste facilitati fiscale pentru datoriile pe care fiecare dintre aceste institutii le administreaza.

Citeste mai mult pe avocatnet.ro


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri