Oana Petrescu s-a alaturat echipei Deloitte Romania in pozitia de Partener Coordonator al practicii de consultanta si lider al echipei multidisciplinare dedicate sectorului financiar-bancar (Financial Services Industry Leader), a anuntat firma de consultanta.
Oana Petrescu (foto) a decis sa renunte la pozitia de membru al Comitetului Executiv al BCR cu incepere de la 31 martie 2012, cand ocupa functia de vicepresedinte al bancii pe retail si private banking.

Experienta sa profesionala de peste 20 de ani include coordonarea grupului de expertiza financiar-bancara si a practicii de consultanta de risc si IT ca partener al unei alte firme Big 4 si conducerea in calitate de vicepresedinte a liniilor functionale de Operatiuni si IT si apoi de Retail si Private Banking pentru una dintre institutiile financiare majore din Romania.

„Ma bucur ca Oana s-a alaturat echipei de conducere a Deloitte in Romania. Acum, cand aniversam 20 de ani de succes pe aceasta piata, ne mentinem angajamentul de a livra cele mai bune servicii clientilor nostri, printr-o specializare clara pe industrii. Prioritatea noastra este sa atragem cei mai buni profesionisti din fiecare sector de activitate, iar faptul ca Oana s-a alaturat Deloitte confirma acest lucru. Oana Petrescu a dovedit calitati strategice si de conducere deosebite si cunoaste foarte bine industria financiar-bancara, ceea ce ne va ajuta sa ne consolidam expertiza si paleta de servicii dedicate institutiilor financiare din Romania. Sunt sigur ca prin experienta si potentialul sau va aduce practica noastra de consultanta in management la un nou nivel de excelenta”, spune Ahmed Hassan, managing partner Deloitte Romania, Moldova & Bulgaria.
Deloitte Romania a mai desemnat recent trei noi parteneri, incepand cu 1 iunie. Adriana Lobda, Sorina Mardare si Alina Mirea au fost promovate ca urmare a performantelor personale deosebite.

In prezent, Deloitte are 14 parteneri stabiliti in Romania, care deservesc clienti din diferite industrii, pe toate ariile de expertiza ale companiei: servicii de audit & risc, consultanta juridica si fiscala, consultanta financiara si consultanta de management.

Firma si-a inceput activitatea in 1992, cu primul birou deschis la Bucuresti. Astazi este una dintre cele mai importante companii de servicii profesionale din tara, cu aproximativ 380 de angajati. Serviciile sunt oferite de companiile Deloitte Audit SRL, Deloitte Tax SRL, Deloitte Consultanta SRL si Reff si Asociatii SCA, cunoscute impreuna ca Deloitte Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri