Operatorii economici care au inregistrat o cifra de afaceri de peste 35.000 euro in exercitiul financiar precedent sunt obligati sa depuna raportarile contabile pentru primul semestru pana la data de 16 august 2012, potrivit unui act normativ publicat in Monitorul Oficial. Acelasi document stabileste ca cei care nu depun raportarile pana la data limita vor fi sanctionati cu amenzi de pana la 1.500 de lei, scrie AvocatNet.ro.

Ordinul Ministerului Finantelor Publice nr. 879/2012 pentru aprobarea Sistemului de raportare contabila la 30 iunie 2012 a operatorilor economici a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 427, din 27 iunie 2012.

Potrivit actului normativ, sistemul de raportare contabila la 30 iunie 2012 se aplica, in mod obligatoriu, operatorilor economici care in exercitiul financiar precedent au inregistrat o cifra de afaceri peste echivalentul in lei al sumei de 35.000 euro.

Citeste articolul complet pe AvocatNet.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri