Noerr si-a extins in aceasta toamna departamentul de Corporate/M&A prin cooptarea in echipa a lui Mihai Macelaru, in calitate de Senior Associate, a anuntat firma de avocatura.
In cadrul departamentului Mihai Macelaru va coordona divizia de M&A si se va concentra pe acordarea de consultanta structurata pentru clientii societatii, precum si pe extinderea business-ului de M&A.

De-a lungul celor 9 ani de cariera, Macelaru a consiliat unele dintre cele mai importante tranzactii de achizitii si fuziuni de pe piata locala, printre tranzactiile in care a fost implicat alaturi de clientii sai numarandu-se in ultimii ani, achizitionarea de catre fondul de private equity al Societe Generale (SGAM) a unei participatii la cel mai mare jucator de pe piata locala de servicii medicale private, Med Life, joint-venture-ul realizat pe piata din Romania intre cel mai mare producator european de mezeluri, Campofrio si unul dintre cei mai importanti producatori locali, Caroli, precum si oferta publica secundara incheiata cu succes la Transelectrica.

Mihai Macelaru are experienta in structurarea si organizarea proceselor de due diligence juridic, pregatirea documentatiei aferente si negocierea tranzactiilor de tip M&A (achizitii/vanzari de participatii, transferuri de activitate, etc.), structurarea de investitii greenfield, cat si restructurari corporative complexe in cele mai diverse industrii.

Noerr este o societate de avocatura europeana care inglobeaza mai mult de 470 de avocati si consultanti in Germania, Europa si Statele Unite ale Americii.

Activitatea Noerr este in principal orientata catre furnizarea de servicii interdisciplinare de asistenta juridica si consultanta fiscala. De asemenea, impreuna cu celelalte societati membre ale grupului, Noerr dezvolta si ofera clientilor solutii viabile in domeniile financiar si de management.

Noerr a inregistrat in anul 2011 o cifra de afaceri globala de 159,3 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri