Casa de avocatura Musat & Asociatii a fost selectata de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri pentru a furniza consultanta juridica in intermedierea ofertei publice de vanzare a 10% din capitalul social al Nuclearelectrica prin intermediul Bursei de Valori Bucuresti.
In cadrul proiectului, Musat & Asociatii va consilia, alaturi de Hogan Lovells, consortiul format din SSIF Swisscapital (lider de sindicat), BT Securities, listarea fiind programata pentru primul trimestru din 2013.


Continuarea privatizarilor prin vanzarea pachetelor de actiuni are intotdeauna un impact pozitiv asupra bursei, punand in miscare fluxul de capital si avand, in general, consecinte benefice pentru economia romaneasca. Alaturi de o echipa de 10 avocati, vom acorda asistenta juridica in toate etapele procesului de listare, incluzand redactarea raportului de due diligence juridic si a prospectului de emisiune, structurarea tranzactiei, precum si asistenta pe tot parcursul procesului de oferta primara de actiuni”, a declarat, intr-un comunicat de presa, Miruna Suciu, Partner Musat & Asociatii, coordonatorul echipei de proiect si al departamentului Piete de Capital.


In prezent, Musat & Asociatii acorda consultanta juridica pentru vanzarea secundara a unui pachet de 15% din actiunile Transgaz la Bursa de Valori Bucuresti, programata pentru luna noiembrie, lansarea ofertei publice initiale pentru vanzarea a 20% din Tarom, si respectiv 10% din Hidroelectrica.

Firma de avocatura a fost implicata si in oferta publica secundara pentru vanzarea a 15% din Transelectrica, incheiata cu succes la sfarsitul lunii martie.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri