Decizia Garzii Financiare de inchidere a Clubului Barletto pentru trei luni a fost contestata in momentul controlului, dar si in instanta, astfel incat acesta va ramane deschis, pana la finalizarea procesului, informeaza asociatii clubului.
Asociatii clubului Barletto precizeaza, intr-un comunicat de presa, ca in urma controlului de sambata seara s-a decis inchiderea clubului, insa decizia a fost contestata, scrie Mediafax.

"In urma unui control al Garzii financiare, s-a luat decizia inchiderii clubului pe o perioada de trei luni, insa decizia a fost contestata atat in momentul contolului, cat si prin depunerea unei contestatii in instanta, astfel incat masura nu se va aplica pana la finalizarea procesului (conform OG 2/2001 Art. 32 al. 3). Clubul Barletto ramane deschis", precizeaza asociatii.

Garda Financiara a anuntat, luni, ca in urma unui control la trei cluburi din zona Lacul Tei a aplicat amenzi de 32.000 de lei si a confiscat aproape 50.000 de lei, iar in cazul a doua cluburi a dispus suspendarea activitatii.

Comisarii Garzii ar fi constatat ca personalul nu utiliza casele de marcat electronice fiscale si lipseau inregistrarile obligatorii din documentele justificative contabile.

Surse din industria de profil au declarat ca este vorba despre cluburile Bamboo si Barletto (fostul Turabo Society), dar au precizat ca activitatea ar putea fi reluata mult mai repede daca proprietarii se adreseaza justitiei si contesta decizia Garzii Financiare.

Reprezentantii Garzii Financiare nu au dorit sa comenteze.

Fiscul ar fi constatat nereguli si la un al treilea club, dar in acel caz s-au aplicat doar amenzi.

Sursa foto: barletto.ro


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri