Asociatia EPAS anunta lansarea Portalului piatadespaga.ro, al carui scop este acela de a reduce nivelul spagilor date in Romania, atat in mediul public, cat si in mediul privat.
„Orice persoana poate raporta simplu si anonim pe www.piatadespaga.ro ce mite a dat si unde si chiar si unde a mers fara spaga, desi la inceput credea ca altfel nu se poate. Este momentul sa lasam ipocrizia la o parte si sa admitem ca, in Romania, multi oameni iau si dau spaga pentru rezolvarea problemelor personale sau ale familiilor lor”, a declarat Codru Vrabie, presedintele Asociatiei EPAS si initiatorul proiectului.

„Traversam o perioada grea, de criza, si credem ca atat firmele, cat si persoanele fizice pot face economii serioase din bugetul companiei sau al familiei doar consultand acest site”, a mai spus presedintele Asociatiei EPAS.

„Proiectul este gandit sa arate harta celor mai mici spagi din Romania si sa functioneze in asa fel incat cei care cer cele mai mari spagi sa fie scosi de pe piata daca nu-si reduc pretentiile”, a adaugat Codru Vrabie.

Orice roman poate intra si raporta pe piatadespaga.ro unde a dat si unde nu a fost nevoit sa dea mita, contribuind la transparentizarea pietei spagilor din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri