Dumitru Crestin nu este implicat in cazul privind fraudele bancare, potrivit unui comunicat de presa din partea acestuia.
"Va scriem ca urmare a numeroaselor articole publicate in ultima vreme in mass-media din Romania legate de fraudele bancare de 85 milioane de euro, in cadrul carora a fost vehiculat numele lui Dumitru Crestin, ca fiind implicat in aceasta investigatie. Dorim sa atragem atentia asupra catorva aspecte importante: Familia Crestin este compusa din trei frati si o sora, iar Dumitru nu este implicat in ancheta desfasurata de DIICOT in cazul fraudelor bancare", se arata in comunicatul acestuia, scrie Mediafax.

Mai mult decat atat, spune sursa citata, Dumitru Crestin "nu a luat niciun credit bancar pentru afaceri comune sau manageriate impreuna cu fratii sai. Prin urmare, Dumitru Crestin nu a fost perchezitionat sau cercetat de catre DIICOT in cazul fraudelor bancare in valoare de 85 de milioane euro si se afla in continuare pe teritoriul Romaniei".

Lucian Cojocaru, fost director BRD si in prezent vicepresedinte Volksbank, sefi ai sucursalelor BRD Unirii si Dorobanti si responsabili ATE Bank sunt cercetati de DIICOT in cazul fraudelor bancare, capii afacerii fiind Marius Locic si fratii Crestin, au declarat surse judiciare.

Potrivit surselor citate, in aceasta afacere sunt implicati patru notari, unul dintre acestia fiind sotia lui Damian Draghici, Paula Rosenberg. Damian Draghici, consilier al premierului Ponta pentru problemele romilor, a fost ales senator pe listele USL.

La DIICOT, joi, au ajuns, Dana Bajescu, directorul Grupului BRD Dorobanti din Bucuresti, si notarul Paula Rosenberg. Si Vasile Crestin se afla la DIICOT, fratele sau, Dumitru Crestin, fiind plecat la Dubai, sustin avocati.

Pe cel de-al treilea frate il cheama Ion Crestin.

In replica, Dumitru Crestin spune in comunicatul citat ca nu este implicat si nu este plecat din tara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri