Judecatorii Cristi Danilet Alina Ghica au fost revocati din functiile de membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) cu 14 voturi "pentru" si patru "impotriva".
Dupa discutiile din Plenul CSM, solicitarile de revocare a judecatorilor Alina Ghica si Cristi Danilet au fost supuse votului membrilor Consiliului.
In cazul cererii de revocare a judecatorului Cristi Danilet, 14 membrii ai CSM au votat "pentru" si alti patru "impotriva, anunta Mediafax.

Intrebat cum comenteaza decizia membrilor CSM, Cristi Danilet a raspuns: "Sunt profund deszamagit".

Judecatorii Cristi Danilet si Alina Ghica au iesit din sala de sedinta a CSM, insa au lasat buletinele de vot cu optiunile lor pe masa.

Judecatoarea Alina Ghica a votat inpotriva revocarii din CSM a lui Cristi Danilet.

Este pentru prima data cand membrii CSM sunt revocati din functia detinuta in Consiliu ca urmare a solicitarilor trimsie de adunarile generale ale judecatorilor.

Adunarea Generala a Judecatorilor din cadrul Judecatoriei Ramnicu Valcea a declansat in 7 ianuarie procedura de revocare din CSM a judecatorului Cristi Danilet. Un demers similar a fost inceput in 10 ianuarie, la Curtea de Apel Cluj, pentru revocarea din functia de membru al CSM a Alinei Ghica, reprezentant al Curtilor de Apel in Consiliu.

Un numar de 103 judecatorii din 135 au votat pentru revocarea din Consiliul Superior al Magistraturii a lui Cristi Vasilica Danilet, rezultatele fiind transmise in 23 ianuarie de Judecatoria Ramnicu Valcea la CSM.

In cadrul procedurii, 1.126 de judecatori au votat pentru revocarea lui Danilet, iar 324 au votat impotriva sau s-au abtinut, a anuntat, miercuri, Judecatoria Ramnicu Valcea, intr-un comunicat de presa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri