TPA Horwath Romania a raportat o cifra de afaceri de 3,7 milioane euro in 2012, anuntand o crestere de 15% a vanzarilor fata de anul 2011, bazata pe dezvoltarea diviziei de taxe si pe cresterea constanta a departamentului de consultanta in limba germana in contextul expansiunii Grupului TPA Horwath in ECE.
De asemenea, TPA Horwath Romania estimeaza o crestere de 8% a cifrei de afaceri in 2013 si a raportat vanzari de 900.000 euro in primul trimestru, in linie cu bugetul.

Firma de consultanta a anuntat ca motoarele de crestere pentru anul acesta sunt interesul crescut al investitorilor straini de a se extinde pe mai multe piete active ale grupului TPA, evolutiile din sectorul energiei regenerabile in Romania, precum si performantele stabile ale practicilor de baza: consultanta fiscala, audit, contabilitate.

Portofoliul TPA Horwath Romania include in prezent peste 300 clienti, companii locale si internationale active preponderent in domeniul productiei, energiei regenerabile, imobiliare, constructii si distributie.

"Rezultatele financiare pozitive si estimarile optimiste pentru 2013 vin sa confirme performanta TPA Horwath pe piata din Romania, ca furnizor de servicii financiare integrate pentru companiile romanesti si pentru investitorii straini care isi propun sa intre pe piata. In decursul anului trecut am dezvoltat practicile cheie si am marit Divizia de Taxe pentru a raspunde solicitarilor in crestere. Am reusit sa ne consolidam pozitia pe plan local si sa capitalizam cu succes avantajul strategiei de grup pentru Europa Centrala si de Sud-Est", a spus Jan Glas (foto), managing partner TPA Horwath Romania si membru al Consiliului Director pentru Europa Centrala si de Est in cadrul TPA Horwath Group.

TPA Horwath este una dintre cele mai mari companii de consultanta fiscala si servicii de audit din Austria si din Europa Centrala si de Sud-Est. In total Grupul TPA Horwath Group are aproximativ 1.000 de angajati in 11 tari (Albania, Austria, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia).

TPA Horwath a intrat pe piata din Romania in 2007, iar echipa numara acum 6 parteneri si 85 de specialisti contabili, auditori, experti fiscali si consultanti juridici in biroul de la Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri