Casa de avocatura Clifford Chance Badea a anuntat promovarea a patru avocati - Mihaela Mindru si Vlad Peligrad in pozitia de counsel si Diana Crangasu si Monica Andrei in pozitia de avocat senior.
Vlad Peligrad (foto sus) a devenit counsel in cadrul practicii de Litigii. El s-a alaturat echipei Clifford Chance Badea in anul 2007 in calitate de Senior Associate, iar in prezent coordoneaza departamentul de litigii al biroului din Bucuresti, avand expertiza si in domeniile project finance, infrastructura si concesiuni/PPP. In cei peste 12 ani de experienta in avocatura de business, desfasurati atat in Bucuresti, cat si la New York, Vlad a oferit asistenta pentru importante banci internationale si corporatii multinationale.

Avocatul este arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, este doctor in drept si detine un LL.M. in cadrul universitatii The George Washington University – Law School din Washington, D.C.. Printre clientii pe care ii asista se numara: Oman Insurance, EDP Renovavéis, IFC, AEW Europe, Credit Suisse, BCR/ Erste Bank, UniCredit, BRD Groupe Société Générale etc, iar in prezent este implicat in unul dintre cele mai mari dosare de insolventa din Romania – Hidroelectrica.

Mihaela Mindru, promovata counsel in cadrul practicii de M&A, face parte din echipa Clifford Chance Badea din anul 2006. Ea a asistat companii nationale si internationale din diverse sectoare, fonduri de investitii straine si fonduri imobiliare, fiind implicata in tranzactii complexe de fuziunii si achizitii, atat la nivel local, cat si transfrontalier. De asemenea, Mihaela Mindru acorda clientilor consultanta juridica pe probleme de dreptul muncii si proprietate intelectuala. In portofoliul sau de clienti se regasesc clienti precum Innova Capital, Abris, Advent International, Crédit Agricole, Aviva, AXA, Chevron, AEW Europe, Siemens, Sony Pictures Television, Hasbro, etc.

Diana Crangasu a devenit avocat senior in cadrul practicii Concurenta si M&A. Ea a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in 2004. Face parte din echipa Clifford Chance Badea de 8 ani, avand o experienta semnificativa in domeniul tranzactiilor. Diana Crangasu s-a specializat in dreptul concurentei, fiind detasata in 2012 in biroul din Paris, lucrand si cu birourile din Londra si Bruxelles, in notificari ale tranzactiilor la Comisia Europeana, la autoritatea de concurenta din Franta, sau in investigatii privind practici anti-concurentiale, abuz de pozitie dominanta si ajutor de stat. A coordonat notificari concomitente ale tranzactiilor in Romania, Ucraina si Turcia, si a asistat clienti precum Deutsche Telekom, SFR, Saint Gobain, L'Oreal, Pfizer, Innova Capital, Abris Capital Partner, AXA, BNP Paribas, Immofinanz.

Monica Andrei, promovata avocat senior in cadrul practicilor de Litigii si M&A, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 2000 si s-a alaturat echipei Clifford Chance Badea in 2008. Monica Andrei are experienta atat in domeniul consultantei cat si in cel de litigii si rezolvare a disputelor. Ea poseda experienta in special in domeniul dreptului imobiliar si este arbitru la Curtea Internationala de Arbitraj Comercial de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

De asemenea, a actionat in calitate de avocat pledant in numeroase litigii din diverse domenii: imobiliar, constructii, energie, insolventa, financiar, asigurari, asistand si reprezentand banci si institutii financiare importante, companii internationale, fonduri de investitii private equity si dezvoltatori imobiliari. In portofoliul sau de clienti se regasesc nume precum Innova Capital, AEW Europe, RKB Karosseriewerk, UniCredit Bank Austria, Oman Insurance, Erste Group Bank AG, GLL Real Estate Partners, Gamesa etc.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri