Doru Bostina devine directorul de dezvoltare al Bostina si Asociatii, partenerii desemnandu-l in functia de managing partner pe tatal sau, Gheorghe Bostina, care anterior a fost asociat in cadrul casei de avocatura.
„Am ajuns la concluzia ca este vital sa ma dedic in exclusivitate eforturilor de dezvoltare ale companiei si sa renunt la activitatea avocatiala propriu-zisa. Am alcatuit un task-force al carui scop va fi de a explora caile de expansiune pe piata avocaturii si de a gasi cele mai oportune modalitati de a face fata atat concurentei cat si noilor conditii ale economiei romanesti”, spune Doru Bostina (foto), noul director de dezvoltare al casei de avocatura Bostina si Asociatii.

Gheorghe Bostina (foto jos), tatal lui Doru Bostina, este in varsta de 64 ani si este avocat cu o cariera juridica de peste 40 de ani, membru al Baroului Bucuresti.

In acest moment, casa de avocatura Bostina si Asociatii are 18 avocati partneri si peste 130 de avocati colaboratori si consultanti.



“In curand vom face publice datele financiare ale primului semestru si semnele sunt incurajatoare, indicandu-ne inca un an foarte bun, pe care putem construi strategii de dezvoltare pe termen mediu si lung”, mai spune Doru Bostina.

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a anuntat incasari din activitati avocatiale in Romania si in strainatate in 2012 in valoare de 16,98 milioane euro , in scadere cu 49,2% comparativ cu 2011, cand compania a inregistrat venituri record de 33,47 milioane de euro.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri