Ernst & Young a anuntat ca Gabriel Sincu s-a alaturat echipei EY in calitate de director executiv in cadrul departamentului de asistenta fiscala, confirmand astfel stirea data de wall-street.ro inca de acum trei saptamani cu privire la plecarea consultantului fiscal de la Mazars.

Gabriel Sincu are peste 16 ani de experienta in consultanta fiscala, contabilitate si externalizarea serviciilor de salarizare pentru numeroase companii de mari dimensiuni.

"Cadrul fiscal din Romania s-a modificat si a evoluat continuu, ceea ce a determinat nevoia diversificarii si cresterii serviciilor de asistenta fiscala. Companiile aflate in crestere, investitorii straini si antreprenorii necesita consiliere de specialitate pe masura ce activitatile lor devin mai complexe. Ma bucur sa ma alatur echipei de Taxe de la EY si sa contribui la consolidarea serviciilor noastre de asistenta fiscala pe piata locala", a explicat Sincu.

In calitate de consultant fiscal si contabil autorizat, Sincu a lucrat in mai multe companii romanesti si multinationale, ca membru al echipei de conducere din Haarmann Hemmelrath si Mazars Romania.

Din 2004, Gabriel Sincu este membru al comisiei de consultare din cadrul Consiliului Investitorilor Straini care revizuieste proiectele legislative inainte ca acestea sa fie avizate in Parlament.

"Serviciile de asistenta fiscala si conformitate sunt esentiale pentru oferta noastra pe piata locala si o componenta-cheie a organizatiei noastre. Recesiunea a schimbat modul in care companiile abordeaza planificarea si optimizarea fiscala si, de aceea, am urmarit sa ne imbunatatim continuu expertiza pentru a veni in intampinarea nevoilor acestora. Gabriel s-a alaturat celor 100 de profesionisti din cadrul echipei locale de Taxe si va juca un rol de catalizator in dezvoltarea serviciilor noastre de asistenta fiscala si a portofoliului de clienti", concluzioneaza Bogdan Ion, country managing partner al EY Romania.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri