EY a anuntat ca Mihaela Sandu a fost numita partener in cadrul departamentului de audit financiar, numarul total de femei partener din echipa EY Romania ajungand astfel la patru, ceea ce reprezinta 25% din numarul total de parteneri de la nivel local.
Mihaela Sandu are o experienta profesionala de peste 15 ani, din care 12 ani in EY Romania. Ea s-a alaturat echipei in anul 2001 ca junior, urmand parcursul de senior, manager, senior manager si director executiv pana in momentul preluarii noii pozitii.

Mihaela Sandu (foto) a fost implicata de-a lungul timpului in proiecte de audit financiar statutar, audit al situatiilor financiare intocmite in conformitate cu Standardele Internationale de Raportare Financiara (IFRS), precum si diverse raportari pregatite in conformitate cu alte standarde cum ar fi: standarde de raportare financiara aplicabile in SUA (US GAAP), Germania si Franta.

De asemenea, ea a fost implicata in proiecte de due diligence si consultanta financiara si este specializata in servicii pentru industriile: tehnologie, industria farmaceutica, auto, constructii, media, retail si produse de larg consum.

Mihaela Sandu este membru al Asociatiei Contabililor Autorizati (ACCA) din Marea Britanie si membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania din 2005.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri