Firma globala de avocatura White & Case LLP a acordat consultanta juridica Raiffeisen Bank Romania in legatura cu recenta emisiune de obligatiuni corporative negarantate, ce a avut o valoare de 225 milioane lei.
Emisiunea de obligatiuni corporative negarantate, cu scadenta la trei ani, denominate in lei a fost inchisa anticipat, dupa doar o zi de la lansare, ceea ce reflecta interesul investitorilor locali in produse de acest tip.

Incepand cu data de 1 august 2013, obligatiunile sunt listate in categoria a treia de obligatiuni corporative a Bursei de Valori Bucuresti.

"Vedem in acest succes un semnal imbucurator cu privire la evolutia pietei de capital din Romania si ne asteptam ca si alte oferte sa fie derulate in viitorul apropiat," a spus Simona Petrisor (foto), avocat colaborator senior al White & Case.

Echipa White & Case, coordonata de Lucian Bondoc, partener, si Simona Petrisor, avocat colaborator senior, a inclus avocati ai biroului din Bucuresti (Mihaela Ciocirlea, Andreea Lungu si Claudia Petrache, avocati colaboratori) precum si ai birourile White & Case din Londra si Milano.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri