Compania de consultanta si contabilitate Mazars are un nou partener. Serge Gonvers, fondatorul Audiconsult s-a alaturat biroului din Bucuresti, impreuna cu echipa sa, in contextul in care fostul partener pe taxe, Gabriel Sincu, a parasit in urma cu cateva luni Mazars pentru Ernst&Young.

Mazars a anuntat recent fuziunea pe plan local cu firma Adevaris, intarindu-si astfel business-ul in comunitatea de afaceri germanofone. Potrivit comunicatului Mazars, recrutarea lui Serge Gonvers consolideaza relatia cu companiile franceze si francofone.

Gonvers este cetatean elvetian, stabilit in Romania din 1994, avand o experienta de 28 ani in domeniul managementului financiar si al gestionarii afacerilor.

El este expert contabil si auditor financiar autorizat (in Elvetia si Romania), membru CECCAR si CAFR, fiind in acelasi timp un vechi membru camerelor de comert, unde detine sau a detinut functii de cenzor (AmCham, CCIFER), de membru fondator sau de membru al consiliului director (Camera de Comert Elvetia - Romania).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri