Conferinta isi propune sa clarifice probleme de procedura civila a caror dificultate a fost evidentiata in cadrul aplicarii practice si discutiilor doctrinare referitoare la noul Cod de procedura civila. Profita de ultimele zile de inscrieri!

Evenimentul reuneste cei mai puternici profesori de procedura civila, Viorel Mihai Ciobanu, Ion Deleanu, Ioan Les, Gabriel Boroi, care vor aborda o lista de subiecte controversate, pentru a oferi solutiile pe care lumea juridica le cauta, in incercarea de a curma si a preveni practica judiciara neunitara.

Cuvant de deschidere: av. dr. Gheorghe Florea, Presedinte UNBR
Moderatori: conf. univ. dr. Traian Briciu, Bogdan Dumitrache, dr. Andrei Savescu

Acest eveniment se adreseaza exclusiv profesionistilor dreptului, in principal celor a caror activitate este in stransa legatur cu procesul civil: avocatilor, consilierilor juridici, executorilor judecatoresti si, nu in ultimul rand, judecatorilor.

Evenimentul va avea loc la Universitatea din Bucuresti in cadrul Facultatii de Drept, Aula Magna in data de 27 septembrie 2013.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri:

Mihaela DUMBRAVA
mihaela.dumbrava@juridice.ro
+40752 247 630

sau puteți accesa site-ul evenimentului: http://www.proceduracivila.ro/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri