KPMG in Romania si Moldova a inregistrat venituri in valoare de 36,5 milioane euro pentru exercitiul financiar incheiat la 30 septembrie 2013, in crestere cu 4% fata de perioada similara de anul trecut.

Situatiile financiare sunt intocmite in conformitate cu Standardele Internationale de Raportare Financiara (IFRS) si includ operatiunile birourilor KPMG din Romania si din Republica Moldova, anunta compania de consultanta si audit.

Potrivit comunicatului, rezultatele inregistrate de serviciile de Asistenta Fiscala si Juridica reprezinta 25% din totalul cifrei de afaceri, in timp ce serviciile de Consultanta in Afaceri si serviciile de Audit & Assurance reprezinta 29%, respectiv 46%.

Serban Toader, Senior Partner al KPMG in Romania si Moldova, sustine ca investitiile in oameni si recrutarea talentelor vor ramane prioritati strategice pentru anul urmator. Recent, KPMG in Romania a angajat 90 de tineri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri