Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca a promulgat Legea de aprobare a OUG privind certificatele verzi, mentionand ca asteapta acum cu nerabdare scaderea preturilor la energie electrica, relateaza Mediafax.

"Pentru a lamuri lucrurile, am promulgat Legea de aprobare a OUG privind certificatele verzi, si astept cu nerabdare ieftinirea pretului la energie electrica,, Cred ca este si un deziderat al populatiei, dupa declaratiile Guvernului", a spus Basescu.
El a spus ca intelege ca Guvernul isi asuma responsabilitatea pe acest subiect.
De asemenea, el a spus ca spera, dupa promulgare, ca sindicatele sa nu mai aiba manifestatii nici in fata Curtii Constitutionale, nici sa astepte ceva de la presedinte, pentru ca este problema Guvernului.
"Am decis, pentru a elimina presedintele din disputele sindicale, sa promulg Legea de aprobare a OUG, desi nu are avizul de la Comisia Europeana, cum ne cere Tratatul de aderare. Pot fi consecinte, odata cu sosirea avizului, dar consider ca Guvernul si-a asdumat responsabilitatea de a repara consecintele unui aviz care nu ar agrea continutul OUG", a spus seful statului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri