Case, apartamente si terenuri detinute de Gheorghe Mencinicopschi, Sorin Pantis, Gheorghe Sin, Vica Ene, Jean-Catalin Sandu si Vlad-Nicolae Savulescu, condamnati din dosarul ICA, au fost confiscate de magistratii Curtii de Apel Bucuresti.

Judecatorii de la CAB au dispus mentinerea sechestrului asigurator asupra unui imobil al lui Gheorghe Sin, aflat in sectorul 2, cu o valoare estimata de 110.000 de euro, unui apartament al Vicai Ene, din sectorul 4, estimat la 88.000 de euro, casei din Otopeni a lui Gheorghe Mencinicopschi si a sotiei sale, cu o valoare estimata de 456.000 de euro.

In cazul lui Sorin Pantis, se mentine sechestrul asigurator asupra unei case si unui teren de 504,6 mp din sectorul 2, si a unor parti dintr-un apartament cu boxa si parcare, tot in sectorul 2, potrivit Mediafax. De asemenea, Pantis are confiscate 10 parti sociale reprezentand o participatie de 100% la capitalul social al SC Fintech Consulting SRL si 49 parti sociale reprezentand o participatie de 49% din capitalul social al SC TLD Evolution SRL.

Instanta le-a confiscat si lui Jean-Catalin Sandu un apartament din sectorul 3, cu o valoare estimata de 210.000 euro si lui Vlad-Nicolae Savulescu o casa si un teren din sectorul 1 evaluate la 1 milion de euro si un apartament din sectorul 2 evaluat la 95.000 de euro.

Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat definitiv, vineri, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, la 8 ani de inchisoare in dosarul privatizarii ICA. Fostul ministru al Comunicatiilor Sorin Pantis a primit o pedeapsa de 7 ani de inchisoare, in dosarul privatizarii ICA.

Jean-Catalin Sandu, fost sef al Directiei Juridice din ADS, a fost condamnat la sase ani de inchisoare. Aceeasi pedeapsa a primit-o Vlad-Nicolae Savulescu, fost sef al Directiei de Privatizare-Concesionare din ADS. Gheorghe Sin a primit patru ani de inchisoare cu suspendare, iar Vica Ene, trei ani, tot cu suspendare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri