Politistii au descins, joi, la peste 80 de adrese din 11 judete si din Bucuresti intr-un dosar de taieri ilegale si evaziune fiscala cu lemn, informeaza Politia Romana.

"Politia Romana a declansat o actiune de amploare pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor in domeniul silvic, fiind vizate atat taierile ilegale de arbori, cat si eventualele infractiuni de evaziune fiscala in acest domeniu", se arata intr-un comunicat emis de Politia Romana. Echipele de control au verificat peste 40 de firme, multe dintre acestea administrate de cetateni chinezi, arata Mediafax.

11 judete implicate in cazul defrisarilor ilegale

In aceasta actiune au fost angrenati peste 200 de politisti din cadrul Directiei de Ordine Publica din Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR), inspectoratelor judetene de politie din Vrancea, Bacau, Brasov, Covasna, Dambovita, Harghita, Neamt, Prahova, Suceava, Arges, Buzau, precum si Politiei Capitalei, sprijiniti de jandarmi.

De asemenea, la actiune au participat si specialisti din cadrul Departamentului pentru Ape, Paduri si Piscicultura din Ministerul Mediului si ai inspectoratelor teritoriale de regim silvic si vanatoare (ITRSV) din subordine. Actiunea a fost coordonata de Directia de Investigare a Fraudelor din Inspectoratul General al Politiei Romane si Directia Generala Antifrauda Fiscala din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri