Unul dintre martorii-cheie ai DNA in cel mai mare dosar de coruptie instrumentat in Romania, Microsoft-EADS, ar putea fi Eugen Bejinariu, fost sef al Secretariatului General al Guvernului, anunta televiziunea Digi 24.

Cel putin asa reiese din referatul trimis de procurori Senatului si Camerei Deputatilor, pentru a cere ridicarea imunitatii in cazul fostilor ministri suspectati de fapte de coruptie.

Din documentele de la dosarul Microsoft reiese ca unul dintre martorii denuntatori ar fi deputatul PSD Eugen Bejinariu, fost sef al Secretariatului General al Guvernului, potrivit B1 TV.

El povesteste cum Dan Nica, ministru al Comunicatiilor pe atunci, l-a vizitat imediat dupa ce a fost numit in functia de sef al Secretariatului General al Guvernului in 2004, pentru a-l informa ca trebuie sa se semneze contractul cu Microsoft, relateaza B1 TV.

Pentru a-l convinge in acest sens, Dan Nica ar fi mers la el chiar cu Serban Mihailescu, precedesorul lui Bejinariu la SGG.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri