Mazars Romania, firma de consultanta si audit care a fuzionat recent cu Adevaris, l-a recrutat pe Razvan Butucaru pe pozitia de director in cadrul departamentului de Financial Advisory Services.

Butucaru are o experienta profesionala de peste 10 ani in audit si consultanta financiara. El a detinut inainte de Mazars pozitia de Internal Audit Director la Garanti Group Romania, iar anterior a fost Manager in cadrul PricewaterhouseCoopers Audit Romania. El a coordonat proiecte de audit si consultanta pentru clienti din diferite industrii, in special din sectorul serviciilor financiare: banci, societati de asigurari, fonduri de pensii, societati comerciale de leasing si credite de consum.

Noul director numit in Departamentul Audit & Financial Advisory Services este membru al Asociatiei Contabililor Autorizati (ACCA) si al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR). Detine o diploma de licenta in finante, cu specializarea Banci si Burse de Valori si o diploma de master cu specializarea Audit Intern in Serviciile Financiare, obtinute la Academia de Studii Economice Bucuresti. Sfera sa de competenta acopera auditarea situatiilor financiare intocmite in conformitate cu standardele locale si Standardele Internationale de Raportare Financiara (IFRS), consultanta de reglementare, auditul intern si evaluarea riscurilor.

Schimbarea de generatii in cadrul Mazars

La 1 septembrie, Jean-Pierre Vigroux, seful Mazars Romania si unul dintre cei mai vechi consultanti din piata locala de audit si contabilitate, a anuntat ca se retrage din activitatea de management dupa mai bine de 20 de ani de practica in Romania, pentru a se dedica afacerilor proprii. Locul sau la conducerea Mazars Romania a fost preluat de Rene Schob, anterior tax partner.

In septembrie, Mazars a fuzionat prin absorbtie cu firma de consultanta Adevaris, la care Rene Schob (foto) a fost cofondator. Potrivit reprezentantilor companiei, in urma fuziunii, Mazars Romania a urcat pe locul 5 in topul firmelor specializate in audit, consultanta fiscala si contabilitate.

WALL-STREET.RO a avut imediat dupa fuziune un pranz cu Rene Schob, nou sef al Mazars.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri