Vasile Balint, zis Sile Camataru, si alte peste 30 de persoane au fost retinuti, vineri seara, in dosarul in care sunt cercetati pentru proxenetism. Ei sunt suspectati ca plasau prostituate de lux in hoteluri si la cazinouri din Capitala.

Suspectii urmeaza sa fie prezentati la instanta, de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1, cu propunere de arestare preventiva.

Surse din randul anchetatorilor au declarat ca, in perioada martie - noiembrie, Sile Camataru si ceilalti suspecti ar fi adus prostituate la hoteluri, dar si in zona cazinourilor, pentru a atrage jucatori. Grupul era implicat si in fapte de camatarie in cazinouri.

Potrivit surselor citate, Sile Camataru era monitorizat de aproximativ o jumatate de an, dupa ce ofiteii DIPI au obtinut o informatie cu privire la faptul ca acesta, impreuna cu alte peste 30 de persoane, controla aproximativ 40 de prostituate, care erau plasate in hoteluri de lux.

O parte dintre aceste fete aveau camere inchiriate permanent si figurau in cataloage de prezentare, ce erau prezentate de angajati ai hotelurilor clientilor care se aratau interesati de serviciile unei prostituate, potrivit Mediafax.

Vineri dimineata, un numar de 300 de politisti au facut perchezitii in Capitala, in 24 de locuinte, dar si in cele doua hoteluri, fiind puse in aplicare 120 de mandate de aducere.

Sile Camataru, judecat intr-un alt dosar, alaturi de alte 53 de persoane, pentru santaj, camatarie si infractiuni cu violenta, a fost eliberat, in noiembrie 2013, de la Penitenciarul Rahova, unde se afla in arest din februarie.

Sile Camataru, alaturi de fratele sau, Ion Balint, cunoscut ca Nutu Camataru, au fost trimisi in judecata in 25 iulie 2013, impreuna cu alti 52 de membri ai clanurilor "Camatarii" si "Sportivii", fiind acuzati de santaj, camatarie, tentativa de omor calificat si omor deosebit de grav.

Nutu Camataru a fost eliberat marti din arest.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri