Un raport al Curtii de Conturi din 2012 arata modul fraudulos in care printul Paul ar fi intrat in posesia a 47 de hectare din Padurea Snagov, domeniu public al Municipiului Bucuresti, care nu a fost niciodata in proprietatea Casei Regale.

Paul al Romaniei (numele din buletin al lui Paul Lambrino) este cercetat in dosarul in care Viorel Hrebenciuc si fiul sau Andrei sunt invinuiti pentru implicare in retrocedarea ilegala a 90.000 de hectare de padure, din Suceava. Mai exact, procurorii anticoruptie spun ca exista dovezi ca printul si sotia sa ar fi incercat sa obtina ilegal reconstituirea dreptului de proprietate asupra unui teren forestier de aproximativ 30.000 de hectare situat pe raza orasului Brosteni, judetul Suceava.

Aceasta insa nu este singura acuzatie de acest gen pe care autoritatile i-o aduc lui Paul Lambrino.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri