Aproximativ 3.000 de litri de motorina ar fi fost furati din patrimoniul RATB, potrivit unor surse judiciare, Politia Capitalei anuntand ca 20 de persoane au fost retinute in acest dosar, dupa perchezitiile de miercuri.

Politistii Capitalei, impreuna cu procurori din cadrul Parchetului de langa Tribunalul Bucuresti, au facut miercuri 25 de perchezitii la mai multe imobile apartinand Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) si la locuintele unor persoane suspectate ca au furat combustibil din patrimoniul regiei, in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu. In urma perchezitiilor, au fost aduse la audieri 20 de persoane, toate fiind ulterior retinute, relateaza Mediafax.

Suspectii ar fi sustras carburant din autobuzele parcate, ulterior combustibilul fiind vandut cu ajutorul unor intermediari. Tot in urma perchezitiilor, au fost ridicate inscrisuri, telefoane mobile si alte mijloace de proba, precum si cantitatea de 450 litri motorina.

Cercetarile sunt continuate in acest caz de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Investigatii Criminale din Politia Capitalei, sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituirea unui grup infractional organizat, furt calificat, complicitate la furt calificat si tainuire. RATB a anuntat ca a inceput, miercuri, o ancheta interna la nivelul tuturor autobazelor, pentru a vedea in ce masura angajatii regiei sunt implicati in furtul de combustibil din patrimoniul institutiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri