Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) anunta ca avocatul Valentin Voinescu a fost promovat partener in departamentul de drept bancar si finantari.

De asemenea, 10 avocati seniori au fost promovati ca asociati manageri, iar 7 avocati - asociati seniori. In plus, doi dintre managerii practicii de consultanta fiscala ocupa noi pozitii de senioritate in ierarhia acesteia.

In urma acestor modificari, echipa NNDKP are 20 de parteneri (18 avocati si doi consultanti fiscali) si 110 de avocati, carora li se adauga 18 specialisti in fiscalitate, 3 consilieri in proprietate intelectuala si 75 de angajati in departamentele administrative.

Valentin Voinescu (foto) are experienta tranzactionala si de consultanta, fiind specializat in asistarea institutiilor financiare si corporatiilor cu privire la probleme de finantari, restructurarea datoriilor si aspecte de reglementare. El face parte, de asemenea, din echipa de traineri a departamentului implicata in organizarea de cursuri si seminarii pentru clientii bancari.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri