Pe data de 15 mai 2015, la Hotel Marshal Garden, in Bucuresti, va avea loc cea de-a 5-a editie a III-a editie a Conferintei Nationale “Cariera ta in HR”.

Cariera ta in HR” s-a dovedit intotdeauna un eveniment cu sala plina si cu epuizarea biletelor inainte de termenul limita. Acest fapt se datoreaza in mod clar faptului ca in Romania, atentia investitorilor si antreprenorilor a inceput sa cada foarte mult pe HR, de departamentul care poate face diferenta dintre profit si insolventa.

De ce? Simplu! Pentru ca profesionistii HR detin capacitatea de a aduce in companii oamenii care pot face performanta si sunt dispusi sa ofere rezultate exceptionale.

Profesionistii HR detin abilitatea de a motiva, de a retine angajatii valorosi, de a-I determina sa isi asigure progresul profesional. Aceasta investitie reprezinta una de tipul win-win pentru angajat si pentru angajator, pentru clienti si pentru comunitate. Cand angajatii sunt cei potriviti, recrutati ca la carte si motivati in mod eficient, departamentele din care fac parte vor avea in 90% din cazuri profit pur.

Evenimentul este rezervat profesionistilor in HR, avand 7 speakeri de top, din domeniul HR si nu numai.

Bogdan Comanescu
General Manager, Accelera Business Strategy

Daniela Visoianu
Consultant programe de dezvoltare a RU | Coach | Antreprenor social

Adela Jansen
HR Executive Director, BRD Groupe Societe Generale

Leonard Rizoiu
Managing Partner, LeoHR

Madalina Balan
Managing Partner, Hart Consulting

Alexandra Manolache
Projects Delivery Coordinator, Catalyst Solutions

Constantin Iordache
Consultant | Trainer | Managing Partner, 4Tree

“Un eveniment cu adevarat memorabil, asadar, care va plaseaza pe dvs., ca participant, intr-un grup foarte select. Un eveniment despre care, cu siguranta, se va vorbi enorm in perioada urmatoare.”, confirma organizatorii acestui eveniment de exceptie.

Cateva dintre cele mai importante tematici pe care speakerii le vor aborda in cadrul evenimentului:

Cele mai importante elemente care influenteaza succesul unei organizatii?
Care sunt cele 5 arii majore de ingrijorare ale oricarui manager?

Cum vinzi intern departamentul HR astfel incat el sa fie parte reala de management si de board a unei companii?

Care sunt tipurile de programe care pot sustine costuri de calificare, formare si dezvoltare a personalului, mai ales cele cu beneficii pentru companiile private?

Ce trebuie sa stii despre trecerea de la recrutarea pasiva la recrutarea proactiva

Cum poate fi utilizata social media in mod eficient in proiectele de recrutare si selectie?

Brandul de angajator, resursa strategica in HR: Cum dovedim ca HR-ul nu este un consumator de resurse, ci un partener strategic pentru viitorul organizatiei?

Poate aduce Work-Life Integration o abordare <<win-win>> angajat-angajator?

Cum poate HR-ul sa creasca eficienta investitiei in formarea profesionala?

Mai multe informatii despre eveniment si detalii despre inscriere sunt disponibile pe pagina oficiala de lansare a evenimentului >>>

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri