Politistii fac opt perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, la locuintele mai multor persoane suspectate de evaziune in domeniul comertului cu electronice, echipamente electrice, jucarii si bunuri de uz casnic, prin care a fost produs un prejudiciu estimat la peste 100 de milioane de lei.

Politistii vor duce la audieri sapte persoane, pe numele carora au fost emise mandat de aducere, urmand ca anchetatorii sa decida daca in cazul acestora vor fi luate masuri preventive, scrie Mediafax.

In urma cercetarilor, anchetatorii au stabilit ca, in perioada 2012-2014, mai multe persoane ar fi importat marfuri provenite din China, pe care, prin intermediul unor societati comerciale de tip "fantoma", le-ar fi valorificat pe piata interna, fara a le evidentia in contabilitate si fara a declara la organele fiscale veniturile obtinute, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane.

Persoanele suspectate in acest caz au produs prin evaziune fiscala un prejudiciu estimat la 101.774.000 de lei. Perchezitiile sunt facute de politistii IPJ Ilfov, sub coordonarea procurorilor Parchetului Tribunalului Ilfov, actiunea fiind sprijinita de Departamentul de Informatii si Protectie Interna.

Sursa foto: Mediafax foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri