Fostul secretar de stat in Ministerul pentru Societatea Informationala, Marius Constantin Fecioru, a venit, marti, pentru a fi audiat de procurorii DNA intr-un dosar ce vizeaza fapte de coruptie savarsite de fosti angajati ai Postei Romane.

Marius Constantin Fecioru a venit la sediul central al DNA in jurul orei 12.30, la intrarea in sediul institutiei el nedorind sa faca declaratii. Fostul secretar de stat este audiat intr-un dosar ce vizeaza fapte comise de functionari publici ai Postei Romane, intre anii 2011- 2012, in urma carora statul a fost prejudiciat cu aproximativ 300.000 de euro, potrivit Mediafax.

Mai exact, conform unor surse judiciare, in perioada mai 2011 – 2012, din dispozitia lui Constantin Olimpiu Nicolae, fost director Logistica in cadrul Postei Romane, la instigarea si sub autoritatea Mioarei Pribescu, fost director executiv al Companiei Nationale Posta Romana (CNPR), si a lui Marius Constantin Fecioru, a fost distribuita in mod repetat, de Posta Romana, fara facturare, corespondenta prelucrata in posta hibrida, provocand companiei nationale un prejudiciu de 1.128.228 de lei.

Conform sursei citate, pentru distribuirile frauduloase, in evidenta CNPR nu exista procese verbale de predare-primire. In plus, pe langa aceste documente, lipsesc si volumele de trimiteri postale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri