Probabil unii cunosc clipul devenit viral „Scoala Vietii”, semnat de Sector 7; o productie ironica asupra lumii interlope formata din romanii „specializati” in infractiuni. Unii dintre ei pot fi „mandri” – sunt cautati si de FBI.

Nicolae Popescu, la doar 35 de ani, a reusit „performanta” de a cumula nu mai putin de noua capete de acuzare, printre care spalare de bani, infractiuni informatice, pasaport fals, fiind cautat la nivel international.

Recompensa pentru informatii care duc la capturarea lui este „de invidiat” – 1 milion de dolari. Romanul intra astfel in top 10 cei mai cautati infractori de catre FBI.

Dumitru Daniel Bosogioiu este ceva mai „modest”. Recompensa pentru capturarea lui este de doar 750.000 de dolari, avand la activ aproape aceleasi capete de acuzare ca Popescu.

Acestor doi „selecti” li se alatura alti romani, cautati prin Interpol. Ce este drept, pe capetele acestora nu se pun sume de bani, dar daca cineva se ciocneste pe strada de personaje precum Balta Ioan sau Cionca Decebal, sa nu va faceti ca nu i-ati observat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri