Politistii fac perchezitii, sambata, la cinci firme din judetul Arges si la persoane suspectate de evaziune fiscala in domeniul agro-alimentar si de camatarie, fapte care ar fi fost comise in ultimii doi ani si prin care ar fi produs un prejudiciu de peste 500.000 de lei.

Peste 50 de politisti de la Inspectoratul de Politie Judetean Arges au descins la zece imobile, dintre care cinci sunt sediile unor societati comerciale si cinci sunt locuintele persoanelor vizate in acest dosar, potrivit Mediafax.

"Actiunea vizeaza probarea activitatii infractionale a sapte persoane banuite ca, in perioada 2013-2015, ar fi cauzat un prejudiciu de peste 500.000 de lei, prin evaziune fiscala in domeniul agro-alimentar si camatarie", se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane. La perchezitii participa luptatori ai Serviciului Actiuni Speciale din IPJ Arges si jandarmi, actiunea fiind sprijinita de Directia Operatiuni Speciale din Politia Romana.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri