DNA va organiza, in octombrie, interviuri pentru ocuparea a 56 de posturi de procurori, dintre care 28 la structura centrala, iar magistratii interesati pot sa-si depuna CV-ul si trei-cinci lucrari reprezentative din activitatea anterioara la sediul institutiei, pana pe 25 septembrie.

Conform anuntului postat pe site-ul Directia Nationala Anticoruptie (DNA), 28 dintre posturile pentru care se va organiza interviu sunt in cadrul Structurii centrale, iar sapte dintre acestea sunt la Sectia judiciara penala. Restul posturilor sunt la Serviciile teritoriale Alba Iulia- 3 posturi; Bacau- 2 posturi; Brasov- 2 posturi; Cluj- Biroul Teritorial Baia Mare- 1 post; Constanta- 4 posturi; Craiova- 1 post; Galati- 3 posturi; Iasi- 2 posturi; Oradea- 3 posturi; Pitesti- 5 posturi; Ploiesti- 2 posturi; Suceava- 3 posturi; Targu Mures- 2 posturi; Timisoara- 2 posturi, scrie Mediafax.

Interviul pentru cele sapte posturi de procuror la Structura centrala- Sectia judiciara penala va avea loc pe 6 octombrie, iar pentru restul posturilor pe 1 octombrie. Magistratii interesati trebuie sa depuna la sediul institutiei, pana pe 25 septembrie, o cerere, curriculum vitae care sa includa traseul profesional si un numar de trei-cinci lucrari reprezentative din activitatea anterioara.

"Interviul va avea loc la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din strada Stirbei Voda nr. 79-81, sector 1, Bucuresti, ora urmand sa fie comunicata din timp candidatilor", se mentioneaza in anuntul postat pe site-ul institutiei.

Interviul va avea in vedere si cunostintele referitoare la prevederile din Legea nr.78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, cu modificarile si completarile ulterioare; Codul Penal Partea speciala - infractiunile de competenta DNA; Codul de Procedura Penala, OUG nr 43/2002 cu modificarile si completarile ulterioare, inclusiv Legea nr. 54/2006 privind Directia Nationala Anticoruptie; Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare (Titlul I, Capitolul II Incompatibilitati si interdictii; Titlul IV – Raspunderea judecatorilor si procurorilor); Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, (Titlul I, Capitolul III Dispozitii generale privind procedura judiciara si Titlul III, Capitolul II, Sectiunea a 2-a Directia Nationala Anticoruptie); - Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare (Capitolul IV, Sectiunea a 4-a Atributiile Consiliului Superior al Magistraturii in domeniul raspunderii disciplinare a magistratilor); Legea nr. 241/2005 privind prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, cu modificari; Legea nr. 86/2006 privind Codul vamal al Romaniei - Titlul XII, sectiunea 1 Infractiuni (art.270 – 278), cu modificari; Regulamentul de ordine interioara al DNA, aprobat prin Ordinul ministrului justitiei nr. 1643/C/2015, cu modificari.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri