Jurnalistul Ovidiu Marincea este, incepand de luni, consilier al directorului SRI, Eduard Hellvig, si va coordona comunicarea publica a Serviciului.

Sursa citata mentioneaza ca jurnalistul are 36 de ani si o experienta de peste 10 ani in presa scrisa, online si televiziune.

"Ii urez bun venit domnului Marincea si consider ca prezenta lui in cadrul Serviciului Roman de Informatii va constitui un avantaj in procesul de transparentizare si de deschidere a institutiei catre cetateni. Este necesar ca SRI sa se consolideze si in ceea ce priveste procesul de comunicare, de aceea ma bucur ca ni s-a alaturat si sunt convins ca impreuna vom face pasi importanti in directia profesionalizarii comunicarii publice a Serviciului", a declarat directorul SRI.

"Ca jurnalist am militat pentru comunicarea si deschiderea tuturor institutiilor statului fata de public, de aceea apreciez ca adevarata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat sa lucrez intr-una dintre cele mai respectate institutii ale statului roman", a afirmat, la randul sau, Ovidiu Marincea, citat in comunicat.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »



Setari Cookie-uri