Fostul sef al ANAF Serban Pop a fost retinut pentru complicitate la dare de mita, intr-un caz privind solutionarea unui dosar DIICOT in favoarea lui Horia Simu, Pop fiind scos cu catuse la maini din sediul DNA, unde a fost audiat aproximativ o jumatate de ora.

Serban Pop s-a prezentat, marti dimineata la sediul DNA. Ulterior, la sediul directiei a venit si fosta sefa a DIICOT, Alina Bica. Serban Pop a fost scos din sediul DNA cu catuse la maini, dupa aproximativ o jumatate de ora de audieri. El nu a facut declaratii jurnalistilor si urmeaza sa fie dus in Arestul Politiei Capitalei, scrie Mediafax.

Surse judiciare au declarat ca Pop si Bica au fost citati intr-un dosar de mita pentru solutionarea unui dosar DIICOT in favoarea lui Horia Simu. Mita data in acest caz ar fi fost de aproximativ 230.000 de euro, potrivit surselor citate. "Suma de 230.000 de euro a fost luata de Pop de la Horia Simu, iar la Bica au ajuns 17.500 de euro, pentru clasarea dosarului lui Simu", au precizat sursele citate.

La intrarea la DNA, Bica a precizat ca a fost citata in calitate de suspect si ca se asteapta la orice "de la acesti domni". Ea a venit insotita de avocata ei, Laura Voicu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri