Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca se bucura ca dosarul sau este aproape finalizat, asa cum afirmase procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi, iar acest anunt este "cea mai buna veste", pentru ca doreste cat mai repede o solutie.

"Este cea mai buna veste pentru mine, ca de-aia m-am dus, am dat declaratii, am facut expertiza. Am cerut special disjungerea tocmai ca sa decida mai repede cu mine. Daca ma scoate de sub urmarire penala, daca ma trimite in judecata, important este ca doresc cat mai repede sa finalizez acest lucru. (...) Tot aud cu penalul, deci chiar ma bucur de ceea ce a zis procurorul sef", a declarat Ponta, scrie Mediafax.

Prim-ministrul a spus ca vrea "cat mai repede" o solutie la dosarul sau si tocmai de aceea "anuntul de azi e unul foarte bun". Pe de alta parte, Ponta a spus ca nu are inca un raspuns de la procurorul de caz in privinta solicitarii sale de disjungere.

Ancheta in dosarul in care este cercetat premierul Victor Ponta este aproape finalizata la acest moment, mai fiind de administrat cateva probe, a declarat, marti, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Laura Codruta Kovesi.

Intrebata, marti, despre o eventuala solutie in dosarul premierului Victor Ponta si daca s-a decis trimirea in judecata, Laura Codruta Kovesi a spus: ”Procurorul de caz va decide cand finalizeaza ancheta. La momentul actual, acheta este aproape finalizata, mai sunt de administrat cateva probe”.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri