Gheorghe Popescu, incarcerat din martie 2014 in Penitenciarul Jilava, pentru acuzatii de evaziune fiscala in dosarul transferurilor", a ajuns in fata instantei pentru a cere eliberarea conditionata. Procurorii DNA s-au opus eliberarii, dar judecatorii au fost de acord. Decizia poate fi contestata, scrie Digi24.

Comisia de la Penitenciarul Jilava, unde fostul international isi executa pedeapsa, a hotarat, pe 24 septembrie, sa il propuna pentru liberare conditionata. Surse din Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) au declarat ca Gheorghe Popescu a intrat automat in atentia comisiei, intrucat intruneste conditiile necesare eliberarii conditionate. Dosarul sau a fost trimis la Judecatorie in urma deciziei comisiei din penitenciar. Decizia luata de Judecatoria Sectorului 4 nu este definitiva, ci poate fi contestata la Tribunalul Bucuresti, care in final va dispune cu privire la eliberarea conditionata. Gheorghe Popescu ar putea parasi penitenciarul doar dupa o decizie definitiva privind eliberare sa conditionata, potrivit Mediafax.

Fostul international Gheorghe Popescu executa din 4 martie 2014 pedeapsa de trei ani, o luna si zece zile, primita in dosarul transferurilor de jucatori. Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat anul trecut, alaturi de Popescu, pe Gheorghe Copos, la trei ani si opt luni, Mihai Stoica, la trei ani si sase luni, Cristian Borcea si Ioan Becali, la cate sase ani si patru luni, Victor Becali, la patru ani si opt luni, Gheorghe Netoiu, la trei ani si patru luni de inchisoare, si Jean Padureanu, la trei ani si patru luni.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri