Angajatul de la Directia Urbanism a Primariei Sectorului 3, in biroul caruia au fost facute miercuri perchezitii, este suspectat de luare de mita si de proxenetism, anchetatorii stabilind ca punea doua tinere sa se prostitueze, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Potrivit surselor citate, barbatul, care este expert in cadrul Directiei Urbanism de la Primaria Sectorului 3, inchiriase un imobil unde doua tinere se prostituau pentru el, clientii fiind atrasi prin anunturi la mica publicitate.

Anchetatorii au stabilit, in timpul anchetei privind suspiciuni ca angajatul Directiei Urbanism a luat mita, ca in paralel cu activitatea pe care o avea la Primaria Sectorului 3, se ocupa si de plasarea unor clienti care sa intretina relatii sexuale cu cele doua tinere.

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA) au facut, miercuri, perchezitii in biroul expertului de la Directia Urbanism din Primaria Sectorului 3 suspectat de fapte de coruptie, dar si la locuinta acestuia.

Oficiali din DGA au declarat perchezitia de la Primaria Sectorului 3 a fost efectuata intr-un dosar instrumentat de Parchetul Tribunalului Bucuresti.

Surse judiciare au declarat ca angajatul de la Primaria Sectorului 3 este suspectat de luare de mita in legatura cu o lucrare.
Anuntul privind perchezitia de la Primaria Sectorului 3 a fost facut de primarul Robert Negoita, pe pagina sa de Facebook, insa edilul a spus ca actiunea este a Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

Contactati de Mediafax, oficial ai DNA au spus ca procurori anticoruptie nu fac perchezitii la Primaria Sectorului 3, asa cum a anuntat Robert Negoita.

Ulterior, Directia Generala Anticoruptie din Ministerul Afacerilor Interne a confirmat perchezitia, dar a aratat ca este facuta de ofiterii institutiei, intr-un dosar al Parchetului Capitalei.

"In aceasta dimineata, la sediul Primariei Sectorului 3, mai exact in cadrul Directiei de Urbanism, are loc o perchezitie efectuata de catre Directia Nationala Anticoruptie. Este vizata activitatea desfasurata de unul dintre angajatii acestei directii", a scris primarul Sectorului 3, Robert Negoita, in mesajul postat pe Facebook.

El a aratat ca Primaria Sectorului 3 pune la dispozitie toate documentele solicitate, "sprijina eforturile DNA in desfasurarea anchetei si isi reafirma angajamentul in clarificarea oricarei suspiciuni de coruptie".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri