Un avocat a explicat, pentru „Adevarul”, cand avem sanse sa ne recuperam in instanta permisele de conducere dupa ce am fost opriti in trafic de politisti.

Specialistii spun ca oamenii legii pot face greseli de forma, la intocmirea procesului verbal, si greseli de fond, in aprecierea starii de fapt.

Greseli la intocmirea procesului verbal

„Greselile de forma nu sunt foarte des intalnite pentru ca in ultima vreme si organele de constatare s-au confruntat probabil cu foarte multe plangeri contraventionale din partea petentilor care au fost castigate si au o pregatire din ce in ce mai buna si se respecta legea. Multe greseli, din ce am avut eu in practica, au fost legate de data, chiar de minut, pentru ca se intocmeste de exemplu procesul verbal in data de astazi la ora 12:00 si se stipuleaza ca a fost savarsita fapta la ora 12:00. Nu poti la aceeasi ora si sa intocmesti procesul verbal si sa constati ca s-a intamplat o contraventie".

Citeste in continuare pe adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri