Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va rambursa, in luna noiembrie, TVA in valoare de peste 970 milioane de lei, pentru deconturi inregistrate pana la 9 octombrie.

"In selectia lunii noiembrie 2015 au fost cuprinse, in ordinea vechimii, toate deconturile de TVA, solutionate prin decizii de rambursare inregistrate in baza de date pana la 09.10.2015, exceptie facand deconturile de TVA aferente operatiunilor de import solutionate pana la 26.10.2015", arata ANAF, intr-un comunicat citat de Mediafax.

Deconturi cu compensare si restituire totalizeaza 892,1 milioane lei, din care se compenseaza suma de 46,33 milioane lei si se restituie 845,77 milioane lei. Deconturile cu compensare integrala insumeaza 50,81 milioane lei, iar cele cu compensare partiala totalizeaza 31,89 milioane lei (suma de 587,49 milioane lei va fi restituita in perioada urmatoare), mentioneaza ANAF.

In cazul compensarilor totale se solutioneaza toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare, iar in cazul sumelor de restituit, care totalizeaza 845,77 milioane lei, plata efectiva a fost programata in doua transe, la 12 noiembrie - 307,12 milioane lei, respectiv 27 noiembrie - 538,65 milioane lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri