Deputatul PNL Catalin Teodorescu nu va putea fi arestat preventiv, in dosarul ANRP in care este cercetat alaturi de Ioan Oltean, in conditiile in care, in Camera Deputatilor, nu s-a intrunit numarul necesar de voturi pentru aprobarea solicitarii DNA.

Potrivit anuntului oficial din plenul Camerei Deputatilor, 153 de deputati au votat "pentru" solicitarea DNA, 110 "impotriva". Potrivit calculelor membrilor din comisie erau necesare 157 de voturi pentru ca solicitarea DNA de incuviintare a arestarii preventive sa fie aprobata, in conditiile in care isi inregistrasera prezenta la vot 312 deputati, scrie Mediafax.

Conform Constitutiei si regulamentului Camerei Deputatilor, ridicarea imunitatii se face cu votul majoritatii deputatilor prezenti, in conditiile de cvorum.

Este a doua oara cand deputatul Catalin Teodorescu este "salvat" de colegii sai. Decizia a venit dupa ce plenul a aprobat miercuri solicitarea DNA de arestare preventiva a deputatului Ioan Oltean, cercetat in acelasi dosar.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri