Casa de vacanta din Predeal a Cameliei Voiculescu, asupra careia s-a pus sechestru, a fost vanduta marti la licitatie unei familii din Bucuresti, care a oferit pretul de pornire - 1,534 milioane de lei (343.000 de euro), au declarat, pentru "Adevarul", surse din ANAF. De asemenea, familia de bucuresteni a oferit inca 64.807 lei (15.000 de euro) pentru mobila si electrocasnicele cu care este echipata vila fiicei omului de afaceri Dan Voiculescu.

Un cuplu din Bucuresti, sot si sotie, a oferit pentru casa si teren pretul de evaluare, de 1,534 milioane de lei. Tot ei au oferit inca 64.807 lei pentru mobila. Au fost singurii care s-au inscris in licitatie, urmeaza validarea adjudecatarilor", au declarat, pentru "Adevarul", surse din Agentia Nationala de Administrare Fiscala. Pentru a se inscrie in licitatie, familia de bucuresteni a platit taxa de participare reprezentand 10% din pretul de evaluare - 153.400 de lei, respectiv 6.480 de lei, urmand ca in termen de 10 zile sa vireze diferenta de bani.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a organizat marti, 22 decembrie, o licitatie pentru vanzarea vilei din Predeal a Cameliei Voiculescu, asupra careia s-a instituit sechestru, pretul de pornire fiind de 343.000 de euro, fara TVA. De fapt, la sediul Finantelor Publice din Brasov a avut loc licitatia de vanzare a casei Cameliei Voiculescu, dar si a terenului aferent vilei, o curte cu o suprafata de 901 metri patrati, potrivit unui anunt de pe portalul ANAF.

Citeste in continuare pe adevarul.ro.

Sursa foto: Google Street View/Adevarul

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri